Header home

Fotografie

Bij iedere gebeurtenis wil je een blijvende herinnering op de gevoelige plaat leggen. We kunnen elke activiteit vastleggen. Na een briefing zorgen wij voor het gewenste resultaat. Daarnaast hebben we mogelijkheden beschikbaar voor productfotografie en een fotostudio op locatie. Met de juiste belichting zorgen we ervoor dat het product van het scherm knalt.

Productfotografie

Door jarenlange ervaring, gebruik van de juiste techniek, apparatuur, kleurbewaking en kwaliteitscontrole leveren wij professionele productfoto’s die uw producten tot hun recht laten komen. In uw brochure, advertentie, jaarverslag, en natuurlijk ook online – op uw website, webshop of digitale nieuwsbrief.

Onze werkwijze
De producten voor uw webshop fotograferen wij tegen een witte achtergrond. Daarna maken we het beeld vrijstaand zodat u het direct in uw webshop kunt plaatsen. Na ontvangst van uw producten, ontvangt u zo snel mogelijk – in overleg – de bewerkte digitale beelden van ons.

Wij komen graag naar u toe voor productfotografie bij u op kantoor, efficiënter kan niet: alle producten bij de hand, snel schakelen en geen transportkosten.

Scroll naar boven