Header home

Disclaimer

ICTSolutions4all besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde data en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. ICTSolutions4all is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Deze website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van ICTSolutions4all. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan ICTSolutions4all. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ICTSolutions4all mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van ICTSolutions4all tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door ICTSolutions4all ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ICTSolutions4all is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

Scroll naar boven