Header home

Vormgeving

Authentieke en unieke vormgeving, daar worden we blij van! Het is onze passie om een huisstijl en communicatiemiddelen te creëren waar onze klanten trots op zijn! Door goed te luisteren maken we een passende ontwerp, waardoor uw merk herkenbaar is en uw organisatie toegevoegde waarde levert.

Hoe gaan we te werk ?
We zorgen er altijd voor dat de huisstijl aansluit op de merkstrategie en dus volledig afgestemd wordt op de visie van de ondernemer. Alle uitingen, van logo tot website, fotografie en alle middelen zijn op elkaar afgestemd, herkenbaar en gebruiksvriendelijk zodat het snel en eenvoudig toegepast kan worden.

Huisstijlhandboek
De typografie, de kleuren en de beeldmerken vormen samen het logo. Het gebruik ervan op verschillende communicatiemiddelen, oftewel de huisstijl, wordt uiteindelijk vastgelegd in een uitgebreid huisstijlhandboek. Hierin staan uitgangspunten en regels voor het gebruik binnen en buiten de organisatie. U ontvangt het handboek uiteraard zelf en wij gebruiken het ook als leidraad om de huisstijl overal consistent door te voeren en te bewaken.

Templates
Om de huisstijl eenvoudig en snel toe te passen, leveren we diverse templates. Voor diverse promotiemiddelen en correspondentie, of presentaties kan iedereen in de organisatie volgens de huisstijl werken. Tijdens de analyse maken we een inventarisatie van de huisstijldragers. U beslist uiteindelijk zelf voor welke onderdelen u een template wilt of met het handboek voldoende handvatten heeft om mee te werken.

Scroll naar boven