Header home

Social Media

Een goede en professionele social media pagina is van belang om bezoekers naar uw pagina te trekken. Onze ontwerpers maken voor uw online profiel een uniek Social Media Design.

Bedrijfspagina die opvalt

Als u een bedrijfspagina heeft, wilt u natuurlijk opvallen om het aantal bezoekers te vergroten. Onze ontwerpers maken de perfecte en opvallende achtergrond voor uw social media pagina die past binnen de huisstijl. Wij zorgen ervoor dat de pagina onderscheidend is ten opzichte van uw concurrenten en dat uw merk in één oogopslag te herkennen is.

Onze werkwijze

  • Brainstorm sessie
  • Ontwikkelen van een schets
  • Feedback
  • Definitieve beslissing

Brainstorm
In de brainstormsessie brengen we de wensen van het bedrijf in kaart. Hierin overleggen we wat de positionering van het bedrijf is en bepalen we de huisstijl. Uit ervaring blijkt dat er veel tijd bespaard kan worden door van tevoren duidelijk af te spreken wat u als opdrachtgever wel en niet voor ogen heeft. Met het goedgekeurde plan gaan wij aan de slag en komen we bij de volgende stap.

Ontwikkelen van een schets
Op basis van de brainstormsessie gaat een van onze ontwerpers een schets maken van een social media pagina. Zodra deze klaar is, sturen wij deze door naar de opdrachtgever en kijken we samen naar eventuele verbeteringen.

Feedback
De feedback die we gekregen hebben, verwerken we verder in de pagina. Mocht u toch iets anders voor ogen hebben gehad, dan gaan we terug naar de tekentafel en ontwikkelen vervolgens een heel nieuw ontwerp. We gaan uiteraard net zo lang door totdat u 100% tevreden bent.

Definitieve beslissing
Wanneer beide partijen er 100% tevreden over zijn, zijn we klaar met de schets van het social media design. Het design wordt vervolgens ontwikkeld door een van onze ontwerpers.

Scroll naar boven